Kurumumuz ile ADM EDAŞ ve GDZ EDAŞ Arasında TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin Kullanımına Yönelik İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Kurumumuz ile ADM EDAŞ ve GDZ EDAŞ arasında, elektrik dağıtım sektörüne verilen tüm eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin ADM EDAŞ ve GDZ EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

15 Aralık 2023 tarihinde TEDAŞ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI, Genel Müdür Yardımcılarımız Sayın Mahmut YAĞIZ, Zafer TURUT, Daire Başkanlarımız Ahmet ÖZÇELİK, Alparslan KARABOĞA, Uluslararası Projeler Eğitim Şefi Ömer BOZKURT, Elektrik Mühendisi İsmail ÖZBAYIR ile GDZ EDAŞ Genel Müdürü  Uğur YÜKSEL, ADM EDAŞ Genel Müdürü Ahmet BAYRAMOĞLU, Aydem Enerji Kamu İşleri Direktörü Kasım CANTEKİNLER, ADM-GDZ EDAŞ Eğitim Müdürü Fatih PERVANELİ, GDZ EDAŞ AR-GE Müdürü Çağdaş AKARSU, ADM EDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Fatma İYİLİKÇİ, GDZ EDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Gizem DAĞ, GDZ EDAŞ AR-GE Ekibi Ahmet Eren YILMAZ ve Okan AKAN katıldı.

İmza töreninde konuşan Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI, "Sektörün kamu tarafı olarak özel sektörle çeşitli projeler vasıtasıyla bir araya gelmekten, sizlerle iş birliği içerisinde bulunmaktan ve göstermiş olduğunuz ilgiden sevinç duymaktayız.Kamu kurumu olarak ürettiğimiz çalışmaların özel sektör tarafından benimsenmiş olması, dağıtım sektöründe kamunun ve özel sektörün iş birliğine örnek olacağı düşüncesindeyim. Diğer taraftan sizlerin ürünümüze göstermiş olduğunuz bu ilginin bizleri ziyadesiyle ve motive ettiğini de sözlerime eklemek isterim." dedi.

Sözleşmeye ilişkin değerlendirmede bulunan ADM EDAŞ Genel Müdürü Ahmet BAYRAMOĞLU, “TEDAŞ Genel Müdürlüğü bu proje ile sektöre liderlik ederek daha önce benzeri olmayan bir çalışma ortaya koydu. Bu proje, taşıdığınız misyonu çok daha da yukarılara taşıyacaktır. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, sektörümüz adına teşekkür ediyorum." dedi.

GDZ EDAŞ Genel Müdürü Uğur YÜKSEL ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Böyle bir projeye sektör olarak çok ihtiyaç duymaktaydık. Dijital Atölye Sisteminin, Şirketimiz çalışanlarına büyük kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Arıza personelinin hem iş güvenliğini sağlamak hem de nitelikli iş gücünü sürekli kılmak bizler için çok önem arz ediyor. Sözleşmenin, kurumumuza ve elektrik dağıtım sektörüne hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Tören, sözleşmenin imzalanmasının ardından, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.